Като един от на Олимпийските и Параолимпийските игри в Париж през

...
Като един от на Олимпийските и Параолимпийските игри в Париж през
Коментари Харесай

Allianz застрахова Олимпийските игри 2024 в Париж

Като един от  на Олимпийските и Параолимпийските игри в Париж през 2024 година Allianz застрахова спортистите и почитателите с широкообхватни решения и услуги. Allianz стимулира своите чиновници, клиенти и сътрудници посредством световната си акция „ Бъди подготвен " на над 40 пазара. Глобалните начинания включват поддръжка на 160 спортисти през целия интервал на спортната им кариера и стратегии, които предизвикват младежите по света да бъдат физически дейни.
Глобалният екип на Allianz спомага за сполучливите Олимпийски и Параолимпийски игри 2024 в Париж чрез поддръжката на повече от 160 спортисти от тима на Allianz и параатлети, като 90 от тях ще се състезават. Над 2 000 сътрудници от Allianz и над 200 доброволци, работещи зад кулисите и на място, ще поддържат спортистите по време на събитието.

Застраховане на игрите

Големи спортни събития като Олимпиадата не биха могли да се проведат без застраховка. Allianz си сътрудничи с Международния олимпийски комитет (МОК) и Организационния комитет на Париж 2024, с цел да даде застрахователни решения за олимпийските и параолимпийските придвижвания, както и за националните олимпийски комитети по света и олимпийските им тимове и спортисти. Това включва покрития на професионални отговорности, киберсигурност, както и имуществена застраховка за места, употребявани по време на игрите. Allianz също по този начин обезпечава застраховка за отменяне на билети на почитатели, стратегия за здравна помощ за 155 000 спортисти, личен състав и доброволци и персонална застраховка против акцидент за националните тимове. С необятна гама от покрития за спортисти, почитатели и компании Allianz е главен осигурител на спортната екосистема.

В продължение на  29  вълнуващи дни  14 900  спортисти от международна класа от над  200  национални олимпийски и параолимпийски комитети и от Олимпийския тим на бежанците на МОК ще се състезават в  32  спортни дисциплини в дух на единение. Очаква се игрите да привлекат 15 милиона гости на Олимпийските (от 26 юли до 11 август) и Параолимпийските игри (от 28 август до 8 септември) и милиарди фенове на откриването и надпреварите онлайн в целия свят.

Стратегическото партньорство на Allianz с Олимпийското и Параолимпийското придвижване продължава до 2028 година и включва идните игри Milano Cortina 2026 и LA28, което разрешава на компанията да се свърже с милиони клиенти, консуматори и бизнес сътрудници в целия свят.

Оливър Бете, основен изпълнителен шеф на Allianz SE, разяснява:  „ В Allianz имаме вяра в силата на спорта да издига и сплотява хората посредством спокойно съревнование, помагайки за превъзмогване на обществените и културни бариери. Горди сме, че сме международен осигурителен сътрудник на Олимпийското и Параолимпийското придвижване. Вдъхновени от оптимизма и постоянството на спортистите, за нас е чест да подкрепим това извънредно събитие, което сплотява повече от 200 народи. “

Подкрепа на спортисти, поощряване на придвижването

Подкрепата на спортистите е в основата на стратегическото партньорство сред Allianz и Олимпийското и Параолимпийското придвижване. 160 състезатели, параатлети и очаквания от 32 страни в 53 спорта са част от тима на Allianz. Компанията сътвори специфична стратегия за поддръжка на спортисти, в това число целогодишна менторска стратегия Buddy и начинания за финансова просветеност, които оказват помощ на спортистите да ръководят спорта, персоналните финанси и професионалната си кариера. Чрез своята стратегия MoveNow компанията насърчава физическата интензивност измежду младежите по света.

Бъдете подготвени! 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР